Afikim Breeze scootmobiel

Afikim Breeze Comfort-scootmobiel

Betrouwbaar, comfort, kwaliteit met een mooi design!

Dat zijn de scootmobielen van Afikim!

Buitengewoon betrouwbaar, comfort en kwaliteit met een mooi design! Dat is waar de nieuwe Afikim Breeze scootmobiel voor staat.

Ideaal voor gebruik in de stad en daarbuiten.

De Scootmobiel Afikim Breeze is volledig geveerd en voorzien van schokdempers.
De luxe zitting is volledig instelbaar voor optimaal comfort.
Ergonomisch ontworpen met een kleine draaicirkel en verstelbaar zodat de scooter aan de exacte eisen van de gebruiker kan voldoen.

Breeze C is een zeer compacte scooter met een prima comfort, voorzien van een goedzittende, volledig verstelbare stoel met armleggers.

De Breeze S is een echte heavy duty scootmobiel die tegen een stootje kan voorzien van een geavanceerd elektronisch systeem met een programmeerbaar bedieningspaneel met LCD scherm

Afikim Breeze scootmobielen

Afikim ontwikkeld en produceert geavanceerde, elektrisch aangedreven scootmobielen. Betrouwbaarheid en veiligheid zijn hierbij de sleutelwoorden. Er is een wereldwijd distributienetwerk en Afikim voldoet aan de Europese ISO 9001-2000 en EN-12184 certificering.

de naam Afikim komt van de Kibboets waar de scootmobielen gemaakt worden. de Kibboets is gelegen in het noorden van Israël in de Jordaanvallei, drie kilometer van het meer van Galilea.

De Afikim Breeze scootmobielen worden Gratis rijklaar afgeleverd incl. 1 jaar pechhulp abonnement en WA verzekering.

Bent u opzoek naar een scootmobiel met een veel comfort en wilt u een betrouwbare scootmobiel?
Dan is de Afikim Breeze Scootmobiel echt iets voor u.